Пожелания за коледни картички

Пожелания за Коледа

1. С крепко здраве , обич, благодат да е изпълнен твоя свят! Своите копнежи и мечти смело сбъдвай ти!


2. Нека в тая нощ най-свята в даровете под елхата да откриеш много радост, изобилие и благост! А в най-големия пакет- любов и здраве, и късмет!


3. В коледната свята нощ да откриеш пълен кош със здраве, обич, приключения! И всички твои въжделения да сбъдваш с вяра и късмет! Безброй успехи , берекет да жънеш с лекота навред!


4. Витлеемската звезда да те обсипе с чудеса- с всеки твой бленуван дар, с верен спътник и другар, семейно щастие и радост и всякоя житейска сладост!


5. От чистия и бял снежец в здравето да си първенец! Пъстротата на елхата да те дари с богатство и позлата! А от огъня в камината- силна да ти е годината!

6. Този старец белобрад, щедър, чакан и магичен, те орисва с благодат, здрав да си, щастлив, обичан! Във всичко с вяра да напредваш с любов, търпение, старание и мечтите си да следваш с устрем и без колебание!

7. В тази нощ най-свята, чиста, пълна с топлина, радост да ти е в душата, уют, любов и светлина! Здравето ти-спътник верен, късметът – неотлъчно с теб, в делата- погледът ти вперен, успехите да са навред!

8. От зеленото в елхата- здрава да ти е снагата! От погачата-с парАта- пълна да ти е хазната! А от огъня в камината силна да ти е годината!

9. Желая ти година изобилна, изпълнена със здраве и любов ! Да сбъднеш ти мечтата си тъй свидна- на твоята душа най-нежен зов!

10. На Коледа, каквото пожелаваш с лекота да го осъществяваш! Със здраве, сили и късмет, успехи, обич, берекет и с изобилие, пари да бъдат пълни твойте дни!



11. На Коледа е пълно с чудеса, а ти за мен си чудо най-голямо! Желая ти със искрена душа да сбъднеш всичко най-желано!

12. Купони и веселие с другари желая ти през Новата година! А щом за учене часът удари- шестиците да падат на лавина! Гаджета, коли, парички да трупаш в личния архив! И нека да се сбъднат всички мечти в живота ти щастлив!

13. От погачата парАта вещае вдигната заплата и без никакво съмнение теб те чака повишение! Със здраве, обич и старание дерзай във своето призвание!

14. Дядо Коледа пристига и ви весело намига- да сте с бузки здрави и червени, с очички- радостни, засмени, да сте пъргави, игриви и много ученолюбиви!

15. В коледната нощ най-свята, когато стават чудесата, орисвам ви с любов и благост, семейно щастие и радост! Здрави да сте със децата и да ви спорят делата!

16. Чаровна, нежна и красива, бъди ми здрава и щастлива! И всичко свидно, мила, дето таиш дълбоко във сърцето, да сбъднеш с вяра и стремление, късмет и мъничко търпение!

17. За Коледа желаем Ви от всичко: любов и здраве, и парички! В екипа Ви- сплотеност, вдъхновение, в задачите- успех и дръзновение, в дома- съгласие и мир, в душата- радости безспир!

18. В светлия рождествен час благословения за вас! Всяка мисъл и копнеж за здраве, сили и растеж, за обич, сговор, берекет и сбъднати мечти безчет смело да осъществявате и радостите да познавате!

19. За Коледа в дома ви да е светло и топличко във вашите сърца, да сбъдвате това, което копнеете от все душа! Със здраве, обич, разбирателство да бъдат пълни ваште дни и споделеното приятелство във всеки миг да ви крепи!

20. Във пламъка на коледните свещи искрят мечтите ти горещи- за здраве, обич и късмет, обилни доходи и берекет. Да сбъднеш всичките си цели със силна воля и постъпки смели!

21. На Рождество, притихнала Земята, очаква да се случат чудесата и всичко, що в сърцата си таим, с любов и воля да осъществим. Желая ти мечтите съкровени със сбъдване да са благословени! Със здраве, обич, щастие и благодат да е изпълнен твоя свят!

22. Както бъдникът в камината пламти, тъй светъл, топъл ти бъди! Със здраве, сили и кураж на доброто да си страж! Да сбъдваш всеки твой копнеж! Мечтите превърни в стремеж! И щом горещи са и съкровени нека са осъществени!

23. Нека има светлина в мислите ти, чисти и красиви! Да са пълни с топлина чувствата ти, нежни , живи! Да е здрава твоята снага и да са дните ти щастливи!

24. За Коледа желая ти, любима, здраве, обич и късмет, щастие в сърцето ти да има, във дома ти-берекет! Сбъдвай смело и без колебание всяко твое искрено желание!

25. На Рождество във чист и светъл час желая ти любов , благословение! Да сбъдваш смело и със страст, кураж и много вдъхновение! Мечтите да превърнеш в дело и радостен да бъдеш ти! И щом дерзаеш, мъдро, смело, блажени ще са твойте дни!

26. Нека този старец благ да се поспре на твоя праг, да те ориса с благини, любов и здраве, добрини, светли, чисти бъднини и много сбъднати мечти!

27. Светло, чисто над света е в Коледата през нощта. И нека в тоя час вълшебен да си обичан и уверен, че твойте мисли и желания и всички планове, задания ще сбъднеш с вяра и умение, любов и плам, и вдъхновение!

28. В светлия рождествен час от сърце желая аз в дома ти здраве и любов, мирен и щастлив живот, обилен доход, берекет, успех във всичко и късмет!

29. Сияе днес елхата в разкош и със позлата! Нощта е дваж по-свята, щом здрави са децата! В дома ви да е радост, в душите- топла благост, сполука – във делата и обич във сърцата!

30. Във тоя светъл час, с наздравици и радост, те благославям аз с прекрасната ти младост в доброто все да вярваш и здрав да бъдеш ти, във всичко да успяваш, да сбъдваш и твориш!

31. В коледната нощ тъй съкровена желая ти любов и пълнота, с любимите ти хора- споделена, сърцето- пълно с топлина! С вяра сбъдвай и твори в радостни мечти унесен, да бъдат светли твойте дни, а животът ти- чудесен!

32. Във тоя час рождествен, тъй светъл и красив, с камбанен звън, тържествен, бъди ми ти щастлив! И всяко твое намерение да сбъдваш с воля и късмет! Осъществените стремления да носят радости безчет!

33. Сияе днес елхата в позлата и разкош и трепетно децата очакват пълен кош. И нека да се сбъднат мечтите съкровени, и в здраве да пребъдат и малки, и големи!

34. Здрав и радостен бъди! Да сбъдваш своите мечти! Портфейлът да е пълен с пари, а с обич- всички бъдни дни!

35. Здраве, обич и късмет ти желая от душа! Успехи , радости безчет, живот, изпълнен със блага!

36. Сбъдвай смело и твори, здрав и радостен бъди! И всяко твое намерение да те изпълва с вдъхновение!

37. Със здраве бъди благословен и с радост да е пълен твоя ден! В мислите ти да е светлина, а пък в сърцето- топлина!

38. На тази Коледа магична желая ти от всичко на света- сбъдни мечтата си най- лична със здраве и любов, и пълнота!

39. На Дядо Коледа от бездънния кош на тебе се пада богатство, разкош, а също и здраве, любов и късмет, и пътешествия още безчет!

40. Щом Коледа почука на вратата, притихва във очакване Земята. И нека всяка твоя мисъл съкровена със сбъдване да е благословена!

41. Във светъл час на Коледата свята желая ти любов и вдъхновение! От радост да трепти душата, да сбъдваш смело, с дръзновение!

42. На Коледа се случват чудеса и аз ти пожелавам точно тия, които носят радост, пълнота и светла обична магия!

43. Вълшебно е на Коледа, когато е здрав човек и обична душата! И нека с изобилие богато най-щедро те дари съдбата!

44. На Коледа, в най-светлия час с любов и здраве те орисвам аз! И нека всяка своя мисъл дръзновена превърнеш във мечта осъществена!

45. Пристига този дядо благ на Коледа на твоя праг и те дарява изобилно с най-желаното и свидно, със здраве, обич и късмет, сполука, радост, берекет!

46. На Рождество в нощта ти пожелавам тез неща: тялото ти да е здраво, мислите да са направо и да сбъднеш туй, което призовава те сърцето!

47. Днес най-ярката звезда носи радост на света. Нека озари и теб с обич, здраве и късмет!

48. На Коледа магията е силна и ти желая от душа година пълна, изобилна на здраве, обич и блага!

49. В светлия рождествен час смело помечтай в захлас! Мечтите в твоята душа успешно превърни в дела!

50. На Коледа , от светлини огряна, желая ти най- чудните неща: да бъдеш здрава, весела, засмяна и всичко да постигаш с лекота!

51. Добрият старец , щом те навести, с най-чудни дарове да те дари: със крепко здраве, обич и пари, и съкровени сбъднати мечти!

52. В нощта на Коледа магична горещо ти желая аз красива връзка, хармонична, изпълнена с любов и страст!

53. Трептят във коледната нощ в небето ярките звездици. Добрият дядо носи пълен кош с успехи, радост и шестици!

54. От драгоценния товар на Дядо Коледа в торбата да те очаква свиден дар и сбъдната мечта най-свята!

55. В светлините на нощта вълшебна желая ти най-искрено това- любов и здраве, щастие безмерно, мечти, превърнати в дела!

56. Късмети: Най-голямата награда- здравето на теб се пада!

57. Творчество и вдъхновение, успехи в твоето учение!

58. Сърцето нека да се радва, ето че те чака сватба!

59. Трепети любовни и радости чутовни!

60. Пътешествия наблизо и далече- стягай куфарите вече!

61. Очакваш или не, обаче на теб се пада пеленаче!

62. Материални придобивки ще те надарят с усмивки!

63. Нов мотор или кола пада се на теб сега!

64. Купони с весели другари и приключения с камари!

65. В службата очаквай повишение, на заплатата- увеличение!

66. Ще се сдобиеш с дом красив, в който ти ще си щастлив!

67. Пожелавам ти горещо сбъдване на всяко нещо, що сърцето ти копнее и в мечтите ти живее!

68. В коледната свята нощ желая изобилие, разкош, богатство, здраве и късмет, и сбъднати мечти безчет!

69. В нощта на Коледа до теб да има ръка другарска и любима и с обич нежна и човечна Съдбата да ви свърже вечно!

Освен наложен платеж приемаме:

Последвайте ни в социалните мрежи

ОСВЕН НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИЕМАМЕ:

2024 Koleda.net  – Писмо от Дядо Коледа © Всички Права запазени.
Уебдизайн от Ideal-Websites