Вземи Персонализирано Писмо от Дядо Коледа!

За най-приказното изживяване! Вземете писмо от Дядо Коледа за малки и пораснали деца! 

Побързайте, последни дни за прием на заявки!

Подари най-незабравимата Коледа!

Писмо от Дядо Коледа! - "Просто Великолепно!"

За едно истински вълнуващо преживяване!

Вие може и да не вярвате, но те вярват! …и го очакват и си мислят за него редовно! Да запазим историята на Дядо Коледа жива! Подари автентично писмо-отговор от стареца за малки и пораснали деца. За Вашата незабравима Коледа, тази година сме подготвили цели 6 различни шаблона за текст, включително шаблон за отличници, за новородени, за невярващи в Дядо Коледа, както и шеговито писмо за големи. Прочетете шаблоните във формуляра за заявки на писма към Дядо Коледа.

Снимки и мнения на доволни клиенти:

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

„Здравейте! Получихме писмото, благодаря. Изненадата и радостта на дъщеря ми бяха несравними 😊🌸. Желаем Ви Светли празници!“
– Н. Колева

⭐⭐⭐⭐⭐
5/5 мнения и отзиви!
4.8/5

Вземи писмо-отговор от Дядо Коледа

Остана съвсем малко до Бъдни Вечер, побързайте и поръчайте Вашите писма, за да пристигнат те на време. Обработваме всички писма ежедневно и ги изпращаме по „Еконт“. Ако поръчате Вашето писмо преди да е изтекъл часовника по-долу – то пристига на време! Препоръчваме опцията до офис на фирма Еконт, като по-бърза опция.

ПОСЛЕДНА СЕДМИЦА ЗА ПОРЪЧКИ! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА, ЗА ДА ПРИСТИГНЕ НА ВРЕМЕ!

Дни
Часа
Минути
Секунди

От работилницата на Дядо Коледа!

Подари най-вълшебната Коледа!

Използвайте дизайнера на писма на Дядо Коледа, за да създадете перфектното послание. Ако срещнете затруднения – пишете на помощниците на Дядо Коледа в чата на живо или във Facebook.
Използвайте от колекцията ни с подбрани шаблони (6 бр!),или напишете свое собствено! Побързайте, поръчайте своето писмо СЕГА, за да пристигне то на време! Гарантирана невероятна емоция и приказни мигове с автентичното писмо на Дядо Коледа! Можете да видите примерен образец на писмото вляво. Създайте съвършеното писмо, прегледайте и изпратете. Всички заявки се обработват ежедневно!

Най-вълнуващото изживяване!

Често Задавани Въпроси

Обработваме всички заявки ежедневно, можете да очаквате, че писмото Ви ще пристигне в рамките на 2-3 работни дни. Най-бързият начин за доставка е до офис на фирма „Еконт“.

Доставка до офис на Еконт е в размер от ± 5 лв.

Доставката до адрес зависи от населеното място и е малко по-скъпа от това.

Да, услугата на Еконт  „СМС известие“ е активирана за всяка пратка, както и имейл – ще се опитаме Вашият имейл да достигне до куриерска фирма Еконт, за да получите допълнително известие. Имайте предвид, че има случаи на закъснение или непристигане на СМС/имейл съобщението.

За съжаление, не. Опитахме, но няма как да стане за съжаление. Сертификатът се продава само като добавка към писмото от Дядо Коледа.

Да, разбира се. Отбележете опцията „Напиши си сам +2,50 лв“, за да активирате полето за писане.

Отбележете броя писма, които ще са ви необходими на първият въпрос от формата за заявки на писма.

Следва да попълните данните за всяко отделно писмо, като всяко ще бъде на отделна стъпка. Използвайте бутона „напред“, за да завършите продукта си.

Всяко писмо има етикет, на който е изписано името на получателя и подателя – Дядо Коледа, Северен Полюс.

Името на етикета е това, което сте въвели във формата за „получател на писмото“, освен ако мястото не е стигнало или не сте упоменали специфично желание в коментара към заявката Ви. 

Имената, които ни предоставяте за доставка и плащане (на последната стъпка от форматаа) се използват само за доставка.

Да, за целта моля използвайте добавената опция „Добави редакция или коментар +2,50 лв“, която ще Ви даде допълнително място за писане. Впишете промените, които желаете да получите (напр. обръщението да стане в множествено число, като за двама получатели). 

Да, тазгодишната ни кампания имаме възможност да доставим пратките Ви само на територият на България. Благодарим за разбирането.

Да, разбира се, моля изберете опцията „Напиши си сам +2,50 лв.“ по време на избора на шаблон и ни изпратете Вашият текст на имейл info@koleda.net след завършване на заявката.