Благодарим Ви за заявката!

Изпратихме Ви имейл за потвърждение. Моля проверете го детайлно дали сте попълнили всички полета правилно! Ако не го виждате, моля изчакайте няколко минути или проверете спам папката си. Ако все още го няма – свържете се с нас.

Ако мислите, че сте изпратили грешни данни – моля свържете се с нас незабавно по чат на живо, имейл info@koleda.net или във Facebook страницата ни!

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите, благодарим Ви за доверието! 
Очаквайте писмото си скоро!

 

 

Често Задавани Въпроси
след заявка

Вашето писмо следва да бъде обработено и изпратено по куриерска фирма „Еконт“ в рамките на 2 работни дни. Ще получите СМС и/или имейл известяване от Еконт.

Само ако е необходимо и имаме нужда от допълнителна информация от Вас.

Да, услугата на Еконт  „СМС известие“ е активирана за всяка пратка, както и тази за имейл. Имайте предвид, че има случаи на закъснение или непристигане на подобен тип електронни съобщеия.

Да, следва да получите имейл в рамките на няколко минути – потвърдителен, от нашата система. Ако не го виждате – моля проверете спам папката си или се свържете с нас по Facebook или имейл info@koleda.net.

Да, моля свържете се с нас възможно най-бързо, в чата на живо или на info@koleda.net

Работилницата на Дядо Коледа е изключително натоварена по това време на годината. Моля имайте търпение и използвайте електронни форми за контакт. Също, уверяваме Ви, че работим за писмото Ви и разбираме колко важно е то да пристигне на време.

Да, освен ако сумата на заявката Ви не надвишата 50 лв.

quesitonsanta